Tuesday, January 6, 2009

Frå den andre sida


Eg drøymde at eg var ein tur innom i dødsriket, og det var mykje som var annleis enn eg hadde trudd. Eg tenkte: Fagottar? Vitsar? Men det mest uventa var å sjå Olav Stedje.

6 comments:

Anonymous said...

Eg trur, sanneleg min hatt, at Dr H har sove mykje denne jula... Og det er klart, er det lite kjekke filmar på tv og ein ikkje orkar å gå på kino eller leige ein dvd - ja då er det betre å drøyme noko sjølv. Nattkino som vi pla kalle det.

Filifjonka som drøymer i fargar

Anonymous said...

Drømmer ikke alle i farger? Unntatt de som ikke har fargesyn, kanskje.

Anonymous said...

Olav Stedje er eit skråsikkert teikn på at du har hamna i himmelen

Anonymous said...

Nei alle drøymer visstnok ikkje i fargar seier draumeforskarane. Men mange av oss gjer det jo. Men om det spelar noko rolle er eg meir usikker på - liva til dei som berre såg svart/kvit-tv var vel ikkje mindre fargesterke enn våre liv...

Filifjonka

Anonymous said...

Fargar eller svart-kvitt er no ein ting. Nokon drøymer tydelegvis på nynorsk. Kanskje har dei sitt eige himmel/helvete der Olav Stedje underheld døgnet rundt ;-)

Kvar vart det av Dei Nye Kapellanane? Eit comeback under navnet Dei Gamle Kapellanane hadde vore noko.

Br-u-u-u-n

Anonymous said...

情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫